پیگیری وام اربعین، از طریق پیامک بانکی ارسال شده از سوی بانک یا مراجعه حضوری به شعب ارائه دهنده این تسهیلات و وام اربعین با کد ملی، ممکن و میسر است و زمان واریز وام، پس از طی کامل مراحل ثبت نام و افتتاح حساب کوتاه مدت زائرین اربعین حسینی، در بانک‌های ارائه دهنده این تسهیلات مشخص می‌شود.

با توجه به اینکه ماه محرم و صفر برای ایرانیان و شیعیان بسیار محترم و خاص است و اغلب افراد در این ایام، تمایل دارند تا به عراق و زیارت حرم مطهر امام حسین (ع) بروند، دولت و بانک‌ها، اقدام به ارائه تسهیلات و وام مخصوص این ایام می‌نمایند.

از جمله این تسهیلات که به طور معمول، هر ساله به مشتاقان سفر به عراق در اربعین حسینی پرداخت می‌شود، وام اربعین بوده که پس از طی مراحل ثبت نام، به حساب افراد واریز می‌شود و متقاضیان با اطلاع از نحوه و مراحل استعلام تسهیلات وام اربعین با کد ملی و سایر اطلاعات می‌توانند اقدام به پیگیری واریز این وام نمایند.

با توجه به اهمیت پیگیری وام اربعین، در مقاله حاضر، پس از بررسی زمان واریز وام اربعین، در خصوص پیگیری و استعلام این تسهیلات با کد ملی و سایر اطلاعات، توضیح داده شده و درباره وجود یا عدم وجود شماره تلفن ویژه برای پیگیری این وام صحبت شده است.

 

زمان واریز وام اربعین

با توجه به ارائه تسهیلات و وام اربعین به متقاضیان، یکی از پرسش‌های بسیار متداول زائرین حرم مطهر امام حسین (ع) در اربعین حسینی، مبنی بر این است که زمان واریز وام اربعین چه تاریخی است؟

در خصوص زمان واریز وام اربعین، باید گفت که امسال بر خلاف هر سال، دولت از طریق سامانه سماح، برای ثبت نام و ارائه وام اربعین به متقاضیان اقدام ننموده و بر اساس آنچه در حال حاضر در خصوص این تسهیلات در جریان است، ظاهراً اختیار اعطای وام اربعین از سوی بانک مرکزی به بانک‌ها داده شده و در حال حاضر، تنها بانک ملی در سامانه خود bmi.ir، شرایط دریافت و جزئیات واریز این وام را ذکر کرده است.

 

بر اساس اطلاعات منتشر شده در سایت بانک ملی bmi.ir، متقاضیان وام اربعین باید از چهارم تا بیست و پنجم مرداد ماه سال جاری (1402)، به صورت حضوری یا از طریق سامانه بام، اقدام کنند تا حساب کوتاه مدت زائرین اربعین حسینی را افتتاح کرده و با واریز 2 میلیون و 500 هزار تومان به صورت خرید ارز اربعین در حساب خود، تسهیلات تا سقف 10 میلیون تومان وام اربعین را دریافت کنند. پس از واریز وام، می‌توانند مبلغ 2 میلیون و 500 هزار تومان را برداشت کنند.

در خصوص زمان واریز وام اربعین، بانک ملی تا کنون و تا زمان نگارش این مقاله (19 مرداد ماه 1402)، جزئیاتی را ذکر و اعلام نکرده است. اما می‌توان پیش بینی کرد که زمان واریز وام اربعین بعد از اتمام مهلت ثبت نام و تایید شرایط متقاضیان وام خواهد بود. به علاوه، بر اساس اخبار منتشره، توزیع ارز اربعین از ۲۸ مرداد آغاز شده و نرخ هر هزار دینار عراق بین ۳۱ تا ۳۲ هزار و ۵۰۰ اعلام شده است.

 

پیگیری وام اربعین

پس از اینکه متقاضیان تسهیلات وام اربعین، از طریق اعلامی، اقدام به ثبت نام و افتتاح حساب برای دریافت وام نمودند، اغلب با این مساله مواجه می‌شوند که چگونه نسبت به پیگیری وام اربعین، اقدام نمایند. بنابراین، در مقاله حاضر، در خصوص شیوه‌های استعلام این تسهیلات با کد ملی و سایر اطلاعات، توضیح داده خواهد شد.

در خصوص پیگیری وام اربعین، لازم به توضیح است که با توجه به اینکه امسال، بانک‌ها از طریق افتتاح حساب کوتاه مدت زائرین اربعین حسینی، اقدام به ارائه این وام از انواع وام بانکی می‌نمایند، بدیهی است پیگیری آن، بر خلاف سال‌های قبل، از طریق سامانه سماح نخواهد بود.

در حال حاضر، از طریق فعال کردن اس‌ام‌اس بانک در هنگام افتتاح حساب، می‌توان از واریز وام اربعین مطلع گردید و می‌توان گفت، این شیوه یکی از شیوه‌های غیر مستقیم وام اربعین است و از دیگر شیوه‌های پیگیری وام اربعین، استعلام این تسهیلات با کد ملی می‌باشد که جهت جلوگیری از تکرار، از توضیح آن در این تیتر خودداری نموده و مراحل و نحوه آن در تیتر بعدی، توضیح داده خواهد شد.

 

استعلام تسهیلات اربعین با کد ملی

همانطور که در تیتر قبلی ذکر شد، یکی از شیوه‌های پیگیری وام اربعین، استعلام این تسهیلات با کد ملی است و از همین رو، در این تیتر از مقاله وام24، نحوه استعلام تسهیلات اربعین با کد ملی، مورد بررسی قرار گرفته و توضیح داده شده است.

استعلام تسهیلات اربعین با کد ملی با مراجعه حضوری به شعبه‌ای که در آن افتتاح حساب گردیده، ممکن و میسر می‌باشد. بدین صورت که فرد، با در دست داشتن مدارک هویتی و مدارک مربوط به حساب، به صورت حضوری به بانک مراجعه کرده و از مسئول مربوطه، تقاضای استعلام واریز وجه وام اربعین خود را می‌نماید.

یک روش دیگر برای استعلام تسهیلات اربعین با استفاده از کد ملی، این است که فرد متقاضی باید با استفاده از کد ملی خود، به سامانه بانک ملی به آدرس my.bmi.ir مراجعه کرده و یا اپلیکیشن بانک ملی را با وارد کردن کد ملی و سایر اطلاعات مربوطه روی تلفن همراه خود نصب کند. سپس پس از ورود به سایت یا اپلیکیشن، با انتخاب گزینه تسهیلات و دنبال کردن مراحل موجود، می‌تواند به پیگیری و وام اربعین خود بپردازد.

 

مرحله اول برای استعلام تسهیلات اربعین از طریق سامانه بام بانک ملی، شامل جستجوی آدرس سامانه بام my.bmi.ir و وارد کردن نام کاربری و رمز عبور می‌باشد. در صورتی که فرد در این سامانه ثبت‌نام نکرده باشد، ابتدا باید با وارد کردن اطلاعات مانند کد ملی و سایر موارد مرتبط، ثبت‌نام کند.

در این مرحله، شخص باید کدی که به شماره همراه خود ارسال می‌شود را در کادرهای مربوطه وارد کند.

سپس در این قسمت، شخص باید گزینه صورتحساب تسهیلات را از بخش تسهیلات انتخاب کند.

در نهایت، اگر بانک به واریز تسهیلات وام اربعین به حساب فرد اقدام کرده باشد، او می‌تواند این امر را از اطلاعات مندرج در بخش صورتحساب تسهیلات در سامانه بام بانک ملی، متوجه شود.

 

شماره تلفن پیگیری وام اربعین

با توجه به اینکه در خصوص بسیاری از تسهیلات مالی و وام‌هایی که تحت عنوان وام سفر اعطا می‌گردند، امکان پیگیری تلفنی واریز آن‌ها وجود دارد، این پرسش در خصوص وام اربعین مطرح می‌گردد که آیا استعلام تسهیلات اربعین از طریق تلفنی میسر و ممکن است یا خیر و در صورت وجود چنین امکانی، شماره تلفن پیگیری وام اربعین چیست؟

لذا در این تیتر از مقاله حاضر، پرسش مطروحه در خصوص امکان استعلام و پیگیری وام اربعین به صورت تلفنی بررسی گردیده و به آن، پاسخ داده خواهد شد. در خصوص امکان استعلام وام اربعین به صورت تلفنی باید گفت، تا کنون و تا زمان نگارش این مقاله، شماره تلفن رسمی‌ای برای پیگیری تلفنی وام اربعین اعلام نشده است و در صورت اطلاع‌رسانی، متن مقاله، بروز خواهد شد.

با این حال، در نظر داشته باشید که در برخی مواقع، برخی از شعب بانک‌هایی که وام‌های اربعین را ارائه می‌دهند، ممکن است با درخواست تلفنی مشتری و دریافت کد ملی و شماره حساب او، خدمات را ارائه کنند و حتی پیگیری و واریز وام اربعین را تلفنی برای متقاضی انجام دهند. اگرچه تا کنون (19 مرداد 1402) هیچ اطلاعیه رسمی در این زمینه صادر نشده است، اما پاسخ‌دهی تلفنی توسط شعبه‌ها در برخی مواقع امکان‌پذیر است.

 

سوالات متداول

 

1- زمان واریز وام اربعین چه تاریخی است؟

زمان واریز وام اربعین پس از تکمیل مراحل افتتاح حساب و تایید مدارک و شرایط مشتری متقاضی توسط بانک های ارائه دهنده این وام نظیر بانک ملی است.

2- پیگیری وام اربعین چگونه است؟

پیگیری وام اربعین به صورت دریافت اس ام اس بانک مبنی بر واریز وجه تسهیلات اربعین یا مراجعه حضوری به شعبه افتتاح کننده حساب کوتاه مدت زائرین اربعین حسینی ممکن می باشد.

3- پیگیری تسهیلات اربعین با کد ملی چگونه است؟

پیگیری تسهیلات اربعین با کد ملی از طریق مراجعه حضوری به شعبه یا مراجعه به سامانه بام بانک ملی my.bmi.ir ممکن می باشد.
اشتراک گذاری

مطالب مرتبط