وام خوداشتغالی بانک ملی در سال ۱۴۰۲ به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان صادر شده است، که این وام با نرخ کارمزد سالانه ۴ درصد پرداخت می‌شود و حداکثر مدت بازپرداخت آن ۸۴ ماه (۷ سال) است.

شما برای دریافت این وام بانک ملی نیازی به سپرده گذاری در بانک ندارید و فقط باید طرح توجیهی مناسبی برای راه اندازی کسب و کار خود داشته باشید.

در این مطلب، ما تلاش کرده‌ایم تمام جزئیات و شرایط مورد نیاز برای دریافت وام خوداشتغالی بانک ملی را به طور کامل بررسی کنیم. با ما همراه باشید تا اطلاعات دقیق‌تری را ارائه دهیم.

شرایط دریافت وام خوداشتغالی بانک ملی چیست؟

چنانچه قصد راه‌اندازی کسب و کار خود را دارید ولی سرمایه کافی برای شروع کار خودتان را ندارید، می‌توانید به وام خوداشتغالی بانک ملی رجوع کنید.

در این طرح حمایتی که با همکاری بانک ملی، کمیته امداد امام خمینی، سازمان بهزیستی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارائه شده است، متقاضیان می‌توانند طبق شرایط خاصی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان وام با نرخ کم به عنوان سرمایه اولیه برای راه‌اندازی کسب و کار خود دریافت کنند.

 

شرایط عمومی دریافت وام خوداشتغالی بانک ملی به شرح زیر است:

⭐️ متقاضی وام نباید سابقه چک برگشتی داشته باشد و به بانک بدهکار نباشد.

⭐️ متقاضی این وام باید در بانک ملی حساب قرض الحسنه حداقل به مبلغ ۱۰۰ هزار تومان داشته باشد.

⭐️ متقاضی باید طرح توجیهی قابل قبول برای اثبات علمی کاربردی بودن ایده‌ی تجاری ارائه دهد.

⭐️ متقاضی باید بیکار باشد و هیچ گونه مستمری از سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی یا غیردولتی دریافت نکند.

⭐️ ارائه یک معرفی نامه از سازمان بهزیستی یا بنیاد شهید و امور ایثارگران و یا کمیته امداد امام‌خمینی ضروری است.

⭐️ در صورتی که دریافت کننده این وام با تاخیر اقساط خود را پرداخت کند، نرخ سود برای شخص ۱۲ درصد محاسبه خواهد شد.

⭐️ متقاضی قبل از این نباید این نوع وام را دریافت کرده باشد.

 

افراد واجد شرایط دریافت وام خود اشتغالی بانک ملی

برای دریافت وام خوداشتغالی بانک ملی، باید جزو یکی از افراد زیر باشید تا مشمول دریافت آن شوید:

1. فارغ‌ التحصیلان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی.
2. دیپلمه‌های فنی و حرفه‌ای و دارندگان مدرک فنی از مراکز آموزشی دولتی یا آموزشگاه‌های آزاد.
3. دارندگان ایده‌های کارآفرینی.
4. برگزیدگان مسابقات مهارت ملی.
5. برگزیدگان جشنواره خوارزمی و مخترعان.

کسب و کارهای مورد قبول وام خوداشتغالی بانک ملی

وام خوداشتغالی بانک ملی برای کسب و کارهای خانگی و شغل‌های روستایی نیز در نظر گرفته شده است. تعدادی از مشاغل خانگی مورد تایید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که می‌توانند برای دریافت این وام اقدام کنند عبارتند از:

1. تولید پوشاک، قالی‌بافی، فرش‌بافی، گلیم‌بافی و گلیم‌دوزی، گیوه‌بافی و گیوه‌دوزی، حوله‌بافی، تولیدات چرمی، تولید مصنوعات نمدی، گبه، پارچه‌بافی، چیت‌بافی، تابلو فرش و نخ‌ریسی سنتی.

2. زیورآلات، خاتم‌کاری، تراش سنگ‌های نیمه‌قیمتی، حکاکی روی فلزات، قلم‌زنی، احجام چوبی و منبت و معرق‌کاری.

3. پرورش قارچ، پرورش گل و گیاه، تولید و فرآوری گیاهان دارویی، تکثیر و پرورش زالوی طبی، پرورش عقرب، تولید عرقیات گیاهی، پرورش کرم ابریشم و تولید میوه‌خشک.

4. انواع بسته‌بندی.

5. کسب و کارهای الکترونیکی، پشتیبانی سایت، برنامه‌نویسی و ساخت انیمیشن.

6. مجسمه‌سازی.

مشاغل روستایی هم شامل کسب و کارهایی نظیر کشاورزی، صنایع‌دستی، کشت محصولات گلخانه‌ای، شیلات، زنبورداری و دام‌داری می‌شوند.

نحوه دریافت وام خوداشتغالی بانک ملی چگونه است؟

ابتدا باید با ارائه مدارک شناسایی و نامه معرفی از سازمان مربوطه مانند بهزیستی، کمیته امداد یا بنیاد شهید به شعبه مورد نظر در بانک ملی مراجعه کنید و درخواست خود را برای دریافت وام اشتغالی ارائه دهید. سپس بانک اطلاعات مربوطه را بررسی کرده و طرح توجیهی شما را برای راه‌اندازی کسب و کارتان درخواست می‌کند. این طرح باید از نظر عملیاتی قابل اجرا و به سودآوری برسد.

در مرحله بعد، بانک ملی پس از بررسی مدارک و انجام مصاحبه یا بازرسی، در صورت تایید شرایط شما، وام اشتغالی به شما تعلق می‌گیرد. پس از دریافت وام، بررسی‌های لازم از سوی بانک در مورد استفاده از مبلغ وام برای هدف مشخص شده انجام می‌شود. در صورتی که مشخص شود وام به غیر از هدف مشخص شده صرف شده است، شما موظف به بازپرداخت مبلغ وام به همراه جریمه مربوطه خواهید بود.

شرایط وام خوداشتغالی بانک ملی

در این مقاله، تمام شرایط لازم برای دریافت وام خوداشتغالی از بانک ملی را بررسی کردیم، اما همیشه دریافت وام از بانک با چالش‌هایی همراه است. در صورت عدم موفقیت در دریافت این وام یا عدم مشمولیت برای آن، می‌توانید نیاز خود به وام فوری را از طریق وام24 برطرف کنید. فقط کافی است بر روی این لینک کلیک کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط